Jamie, gyere már!

Tizenéves koromban, a gasztroforradalom szele nemhogy meglegyintette, de mintha el is kerülte volna baráti körömet és családtagjaim jelentős részét. Ekkor a “Mi volt a vacsi?” kérdésre az egyszerű “Spagetti.” választ kaptam, amit sosem tudtam dekódolni, mert számomra ez csak egy alapanyag, amit millióféleképpen készíthetünk el – az ellenoldalnak viszont csakis a paradicsomos, darált húsos (INSTANT porból készült) eledelt… Tovább »

Paradicsomos szalagtészta házi tésztából

Igen, tudom, hogy a jelen recept nem illeszthető be számos, ma oly népszerű táplálkozási irányzat repertoárjába. Azzal is tisztában vagyok, hogy a low carb, nyersétel, paleo – és még sorolhatnám – diétát követők rögtön tovább kattintanak, de muszáj megosztanom a tésztaételek origóját. Ez egy igazi comfort food, amit akkor eszünk, amikor esik az eső, összezördültünk szívünk választottjával, a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!